FACK15ANYS

FACK15ANYS és el nou espectacle del projecte Roger Benet, estrenat el passat 14 de Desembre de 2018 a la Sala Trono Armanyà de Tarragona i que ja ha estat programat en Temporada a la Sala Palau i Fabre de l’ESCENARI BROSSA, a Barcelona, del 16 d’Octubre al 3 de Novembre de 2019. i al Reus Teatre Musical  de Novembre de 2019!

Actualment està oberta la contractació!

Dirigida per Miquel Ripeu, #FACK15ANYS parteix de la revisió dels  “fotuts” anys on el Roger (ja veurem si Conesa o Benet, per primer cop es troben tots dos cara cara a escena) se’ns mostra en ple procés creatiu, i demostra com aquest pot esdevenir de vegades (o quasi sempre) un malson per l’artista.

Però l’artista també és una persona, el que passa és que a #FACK15ANYS, el Roger es pensa en conflicte pel seu talent, quan segurament tots i totes tenim els mateixos conflictes. El procés creatiu pot ser una trampa, si el mires de massa aprop. Potser quan ens adonem, és massa tard…

baixa’t el dossier aquí


FITXA TÈCNICA:

Roger Conesa, actor, piano, ukelele, saxo, guitarres, percussió corporal, loopers, veu, dramatúrgia, escenografia i disseny sonor.

Miquel Ripeu, dramatúrgia, direcció i veu en off.

Jorge Varela, producció musical de la cançó “Llàgrimes i llàgrimes”

Josep Maria Solé, videoprojeccions.

Sergi Sabaté, disseny sonor i tècnic de directes.

David Sales i David Garcia, disseny de llums.

Marta Escobar, disseny gràfic del cartell.


amb les col·laboracions especials de Joan Dausà, Roger Mas, Josep Maria Pou, Clara Segura i Concha Velasco.

la col·laboració de les veus en off d’ Helena Tarragó i de David Fernández,

i les músiques gravades d’ Els Oximorònics: Santi Ibarretxe “Prímital”, Julio Lobos, Dani Catena, Pep Espasa, Àngel Arroyo “Loti”, Toni Just, Jorge Varela, Miguel Ángel Barberán, David Rincón, Alejandro Carasol, David Carnicer, Òscar Fernández-Pacheco, Enric Madruga, Artemi Agràs, Rubén Vizcaya, Marc Muñoz i José Seguido.